Konsultointi

Yritysneuvonta

Meillä on vuosien kokemus yrittäjyydestä sekä omasta yritystoiminnastamme että asiakasyritystemme kautta. Keskustelemme säännöllisesti yritystoimintaan liittyvistä moninaisista kysymyksistä asiakkaidemme kanssa sekä ratkomme heidän kanssaan erilaisia ongelmia. Yhdistettynä pitkiin
taloustieteellisiin opintoihin, kokemuksemme antaa meille hyvät valmiudet olla esimerkiksi aloittavan yrittäjän tukena yritystoiminnan alkuvaiheissa ja myös myöhemmin. Jatkuvasti kehittyvää osaaamistamme yritystoiminnasta jaamme mielellämme asiakkaillemme aina kun se auttaa asiakkaitamme menestymään. Koemme olevamme enemmän kuin pelkkä tilitoimisto, joka tekee vain kirjanpidon ja hoitaa viranomaisilmoitukset.

Rahoitushakemuksissa avustaminen

Pystymme avustamaan rahoitushakemusten laatimisessa esimerkiksi Finnveralle tai Ely-keskukselle. Luomme kirjanpitoon projektiseurannan, jonka avulla projektiraportointi ja maksatushakemukset on helppo ja nopea hoitaa. Autamme mielellämme myös raportoinnissa. Esimerkiksi Ely-keskusavustusten rahoitushakemusten menestystä edesauttaa huomattavasti se, miten avustushakemus on laadittu. Avustushakemusten menestyksellisessä hakemisessa on hyvä ymmärtää, millä perusteella avustuksia myönnetään ja kuinka päätöksenteko Ely-keskuksissa käytännössä tapahtuu.

Yhtiömuodon muutokset

Yhteistyössä kokeneiden yhteistyökumppaneidemme (verojuristit, tilintarkastajat) kanssa voimme auttaa sinua yhtiömuodon muutoksissa esimerkiksi toiminimestä osakeyhtiöksi.

Muu konsultointi

Pystymme parhaista asiantuntijoista muodostuvan yhteistyöverkostomme avulla auttamaan sinua kustannustehokkaasti myös hyvin vaativissa yhtiöoikeudellisissa ja verojuridisissa kysymyksissä.