Procountorin ominaisuudet

Procountor on internetissä toimiva ohjelmisto, joka on käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Procountror on helppo ottaa käyttöön, eikä yrityksen tarvitse ostaa uusia laitteistoja eikä sekavia asennuspaketteja. Procountor taloushallinto-ohjelmiston päivitykset ja ylläpito sisältyvät palveluun.

Procountor on automatisoitu kirjanpito-ohjelma, joka mahdollistaa paremman tilitoimistopalvelun ja taloudenhallinnan kumppanuuden tilitoimiston kanssa.

Procountor-ohjelmisto voidaan parametroida kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvalla tavalla, joten se on joustava ja monipuolinen sähköisen taloushallinnon työväline.

Procountorin käyttö on helppoa ja ohjelmaan sisältyy kattava käyttöohje. Myös maksuton asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Ohjelmiston mukana tulee rajoittamaton määrä käyttäjätunnuksia.

Procountor-taloushallintaohjelmassa on erittäin kattava tietoturva.  Se käyttää salattuja tietoliikenneyhteyksiä, automaattisia varmistuksia ja istunnoittain vaihtuvia salasanoja, eli ohjelmisto toimii lähes kuten nettipankki.

Procountorilla hoidat laskutuksen, reskontran ja muun kirjanpidon

Procountorissa on erittäin monipuoliset ominaisuudet. Se taipuu sekä myynti- että ostolaskutukseen sekä myynti- ja ostoreskontraan. Procountorin avulla laadit ja lähetät myyntilaskut helposti ja seuraat tilausten käsittelyä ja tarvittaessa lähetät myös maksumuistutukset. Procountor tarjoaa myös asiakas- ja tuoterekisterit sekä CRM:n.

Palkanlaskennassa Procountor on myös oiva apuväline. Sen avulla laskee ja maksaa palkat sekä lähettää palkkalaskelmat.

Sähköisen taloushallinnon avulla on helppo laatia matka- ja kululaskut sekä maksaa ne. Myös päivärahojen ja kilometrikorvausten maksaminen onnistuu helposti.

Procountorin avulla hoituvat niin kotimaan maksut kuin pikasiirrotkin. Valuuttamaksut ja SEPA-maksut on myös helppo hoitaa Procountorilla, joka myös noutaa ja käsittelee viitesuoritukset sekä tiliotteet.

Procountor auttaa yritystä myös pitämään yllä kattavia rekistereitä, kuten esimerkiksi asiakas-, toimittaja-, henkilö- sekä tuoterekistereitä.

Kirjanpito hoituu kätevästi sähköisen taloushallinnon ohjelmien avulla. Procountor pitää kirjaa kaikista tositteista, eikä yrityksen tarvitse enää säilyttää kuitteja vuosikausia mapeissa. Procountor tekee automaattiset kirjaukset oletusten perusteella ja tarjoaa kirjanpitoraportit. Tilinpäätöstyökalut löytyvät myös ohjelmistosta.

Procountorin raportit pitävät kirjanpidon ajan tasalla

Procountorin avulla raportointi on nopeaa ja kätevää. Ohjelmisto auttaa pysymään ajan tasalla kirjanpidon raporteista ja budjetista ja seuraat helposti esimerkiksi myyntiä, ostoja ja palkanlaskentaa.

Procountorin kautta voi tehdä kätevästi myös viranomaisilmoitukset, kuten esimerkiksi kausiveroilmoituksen tai tuloveroilmoitukset. Ohjelmiston avulla voi laatia helposti palkkojen vuosi-ilmoitukset sekä eläkevakuutusilmoitukset ja lähettää ne TYVI-palvelun kautta.

Sähköisen taloushallinnon ohjelmistojen hyöty on siinä, että niissä on laajat hakumahdollisuudet. Kaikki tositteet saa sähköisesti arkistoon ja ne on mahdollista arkistoida tilinpäätöksen yhteydessä.  Procountorissa on mahdollisuus myös käyttää liitetiedostoja.

Procountor tarjoaa myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten ostolaskujen skannauksen, sopimuslaskutuksen, töiden laskutuksen, laskujen automaattisiirto -liittymän, varastohallinnan sekä konsernilaskennan.

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!