Taloushallinnon laatu ja kustannukset

Mitä laadukkaammin tuotettu palvelu on, sitä edullisempi on kustannus yritykselle. Kun taloushallinnon prosessit ovat kunnossa, rutiineihin käytetty aika vähenee, suunnitelmallisuus lisääntyy ja myös taloushallinnon suorat euromääräiset kustannukset laskevat.  Olemme pystyneet tuottamaan asiakkaalle kuukausittaiset palvelut samalla kustannuksella, vaikka yhtiön liikevaihto on kasvanut merkittävästi. Aiemmin kustannukset määräytyivät kirjanpidon tapahtumien lukumäärän perusteella. Nyt kustannukset muodostuvat asiakkaalle tarjottujen palveluiden perusteella. Colleqium Oy:n tavoitteena on kehittää asiakkaan taloushallinto mahdollisimman sujuvaksi ja helpottaa asiakasta.

Sovimme asiakkaan kanssa kiinteän kuukausihinnan ja voit luottaa siihen, että tilitoimiston lasku on sovitun suuruinen, kun yhdessä määriteltyjä toimintatapoja noudatetaan. Kokemukseemme perustuen, hinnoittelumme on kilpailukykyistä muiden Netvisorilla ja Procountorilla palveluita tuottavien alan toimijoiden kanssa. Jos sinulla on jo käytössä jompikumpi järjestelmistämme, keskustelemme mielellämme kanssasi ja annamme kustannusarvion tarvitsemistasi palveluista. Jos yrityksesi ei ole vielä siirtynyt sähköiseen taloushallintoon tai haluat vaihtaa järjestelmääsi, esittelemme mielellämme tarjoamiamme palveluita ja järjestelmiä ja voimme yhdessä käydä läpi, mitkä juuri sinun tarpeesi taloushallinnon osalta ovat. Annamme tarjouksen tilitoimistopalveluista sekä arvion järjestelmän kuukausittaisista kustannuksista. Valitaan sinulle sopiva järjestelmä ja mietitään yhdessä parhaat käytännöt yrityksellesi.

Colleqium on taloushallinnon kumppanisi, tilitoimiston hinnalla. Lue referensseistä lisää, mitä nykyiset asiakkaamme meistä ajattelevat tai ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää palveluistamme.