TALOUSHALLINNON
KUMPPANISI

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Tapa järjestää taloushallinnon prosessit heijastuu suoraan yrityksen tulokseen, taloustietojen tulkittavuuteen, kassanhallintaan, kassavirtaan sekä yrityksessä taloushallinnon rutiineihin käytettyyn aikaan. Hyvin suunniteltu taloushallinto mahdollistaa yrityksen kasvun. Colleqium on sähköisen taloushallinnon erikoisosaaja. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, mutta asiakkainamme on yrityksiä ympäri Suomen.

Taloushallinnon laatu ja kustannukset

Mitä laadukkaammin tuotettu palvelu on, sitä edullisempi on kustannus yritykselle. Kun taloushallinnon prosessit ovat kunnossa, rutiineihin käytetty aika vähenee, suunnitelmallisuus lisääntyy ja myös taloushallinnon suorat euromääräiset kustannukset laskevat.  Olemme pystyneet tuottamaan asiakkaalle kuukausittaiset palvelut samalla kustannuksella, vaikka yhtiön liikevaihto on kasvanut merkittävästi. Aiemmin kustannukset määräytyivät kirjanpidon tapahtumien lukumäärän perusteella. Nyt kustannukset muodostuvat asiakkaalle tarjottujen palveluiden perusteella. Colleqium Oy:n tavoitteena on kehittää asiakkaan taloushallinto mahdollisimman sujuvaksi ja helpottaa asiakasta.

Kumppanuus yrittäjän kanssa

Olemme yrityksesi kumppani taloushallinnossa. Tuotamme taloushallinnon palvelumme aina yhdessä asiakkaan kanssa ja vastaamme asiakkuudestasi työpareittain. Asiakkuudestasi vastaavat siis henkilöt, jotka sinä tunnet, ja jotka tuntevat sinun yrityksesi myös lomien aikana. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti ja mietimme aina juuri sinun yrityksellesi parhaat toimintatavat yhdessä sinun kanssasi.

Osaaminen ja vastuu

Colleqium Oy panostaa vahvasti osaamiseen ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Henkilökuntamme on koulutettua ja panostamme jatkuvaan kouluttautumiseen. Lisäksi meillä on erinomaiset yhteistyökumppanit niin tilintarkastajissa, verojuristeissa kuin henkilöstöhallinnon asiantuntijoissakin. Vaikka olemme pienempi kuin monet suuremmat toimijat, saat meiltä samat palvelut, mutta henkilökohtaisella otteella.

Hinta ja kustannukset

Sovimme asiakkaan kanssa kiinteän kuukausihinnan ja voit luottaa siihen, että tilitoimiston lasku on sovitun suuruinen, kun yhdessä määriteltyjä toimintatapoja noudatetaan. Kokemukseemme perustuen, hinnoittelumme on kilpailukykyistä muiden Netvisorilla ja Procountorilla palveluita tuottavien alan toimijoiden kanssa. Jos sinulla on jo käytössä jompikumpi järjestelmistämme, keskustelemme mielellämme kanssasi ja annamme kustannusarvion tarvitsemistasi palveluista. Jos yrityksesi ei ole vielä siirtynyt sähköiseen taloushallintoon tai haluat vaihtaa järjestelmääsi, esittelemme mielellämme tarjoamiamme palveluita ja järjestelmiä ja voimme yhdessä käydä läpi, mitkä juuri sinun tarpeesi taloushallinnon osalta ovat. Annamme tarjouksen tilitoimistopalveluista sekä arvion järjestelmän kuukausittaisista kustannuksista. Valitaan sinulle sopiva järjestelmä ja mietitään yhdessä parhaat käytännöt yrityksellesi.

Colleqium on taloushallinnon kumppanisi, tilitoimiston hinnalla. Lue referensseistä lisää, mitä nykyiset asiakkaamme meistä ajattelevat tai ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää palveluistamme.

OTA YHTEYTTÄ. ME AUTAMME.

Mikäli sinua askarruttaa jokin asia yritystoiminnassasi, ota yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi yritystoiminnan haasteista ja todennäköisesti löydämme myös ratkaisuja ongelmiisi. Soita, tai tule vaikka kahville.