TALOUSHALLINNON
KUMPPANISI

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Tapa järjestää taloushallinnon prosessit heijastuu suoraan yrityksen tulokseen, taloustietojen tulkittavuuteen, kassanhallintaan, kassavirtaan sekä yrityksessä taloushallinnon rutiineihin käytettyyn aikaan. Hyvin suunniteltu taloushallinto mahdollistaa yrityksen kasvun. Colleqium on sähköisen taloushallinnon erikoisosaaja. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, mutta asiakkainamme on yrityksiä ympäri Suomen.

Kumppanuus yrittäjän kanssa

Olemme yrityksesi kumppani taloushallinnossa. Tuotamme taloushallinnon palvelumme aina yhdessä asiakkaan kanssa ja vastaamme asiakkuudestasi työpareittain. Asiakkuudestasi vastaavat siis henkilöt, jotka sinä tunnet, ja jotka tuntevat sinun yrityksesi myös lomien aikana. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti ja mietimme aina juuri sinun yrityksellesi parhaat toimintatavat yhdessä sinun kanssasi.

Colleqium Oy panostaa vahvasti osaamiseen ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Henkilökuntamme on koulutettua ja panostamme jatkuvaan kouluttautumiseen. Lisäksi meillä on erinomaiset yhteistyökumppanit niin tilintarkastajissa, verojuristeissa kuin henkilöstöhallinnon asiantuntijoissakin. Vaikka olemme pienempi kuin monet suuremmat toimijat, saat meiltä samat palvelut, mutta henkilökohtaisella otteella. Teemme työmme myös aina laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Tilinpäätös ja lakisääteinen kirjanpito

Tarjoamme asiakkaillemme kirjanpito- ja taloushallintopalvelut Netvisor- ja Procountor –järjestelmillä. Kuittien ja papereiden säilyttämiselle ei ole enää tarvetta, joten kaikki materiaali arkistoituu suoraan järjestelmään ja on aina käytettävissä sekä helposti löydettävissä.

Palkanlaskenta

Tarjoamamme palkanlaskentapalvelu sisältää palkka- ja lomalaskennan, viranomaisilmoitukset sekä sovittaessa palkkojen maksatuksen. Avustamme myös työehtosopimusten sekä lakien tulkinnoissa ja hoidamme tarvittavat Kela- , vakuutusyhtiö- ja palkkatukihakemukset.

Talouspäällikkö - sisäisen laskennan kumppanisi

Voit syventää yhteistyötä sisäisen laskennan osalta Colleqiumin kanssa valitsemalla Talouspäällikkö-palvelun. Palvelussa otamme halutessasi kokonaisvastuun taloushallintosi kehittämisestä ja toimimme keskustelukumppaninasi taloudenhallinnan kysymyksissä.

Taloushallinnon laatu ja kustannukset

Mitä laadukkaammin tuotettu palvelu on, sitä edullisempi on kustannus yritykselle. Kun taloushallinnon prosessit ovat kunnossa, rutiineihin käytetty aika vähenee, suunnitelmallisuus lisääntyy ja myös taloushallinnon suorat euromääräiset kustannukset laskevat.

Sähköiset tilitoimistopalvelut

Voimme hoitaa tilitoimistopalveluitasi tarpeesi mukaan joko Netvisorilla tai Procountorilla. Molemmat järjestelmät sopivat kaikille yrittäjille, jotka haluavat nykyaikaistaa yrityksensä taloushallinnon.

Saat halutessasi meiltä myös tarjouksen molemmista järjestelmistä.

OTA YHTEYTTÄ. ME AUTAMME.

Mikäli sinua askarruttaa jokin asia yritystoiminnassasi, ota yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi yritystoiminnan haasteista ja todennäköisesti löydämme myös ratkaisuja ongelmiisi. Soita, tai tule vaikka kahville.