Netvisor

Netvisor, kaikki mitä tarvitset liiketoimintasi pyörittämiseen. Netvisor on yksi johtavista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Tällä hetkellä jo yli 20 000 yritystä käyttää Netvisoria. Tarvitset vain yhden ohjelmiston, kun haluat siirtyä sähköiseen taloushallintoon. Netvisor sisältää muun muassa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen käsittelyn, raportoinnin sekä kirjanpidon ja viranomaisilmoittamisen.

Netvisor Premium Partner

Netvisorin hyödyt

  • Netvisor-taloushallinto on 100 %:sti paperitonta
  • Netvisor säästää merkittävästi yrittäjän aikaa, esimerkiksi ostolaskut saa käsiteltyä loppuun asti tarvittaessa alle 30 sekunnissa
  • Valmiit integraatiot kymmeniin muihin järjestelmiin sekä avoin rajapinta mahdollistavat tiedon tuonnin muista järjestelmistä Netvisoriin
  • Mahdollisuus myös englannin- ja ruotsinkielisiin ympäristöihin
  • Talouden raportointi on selkeästi ajantasaisempaa kuin perinteisessä paperikirjanpidossa, lähes reaaliaikaista
  • Ohjelmiston käyttö on täysin ajasta ja paikasta riippumatonta
  • Mahdollistaa paremman tilitoimistopalvelun ja taloudenhallinnan kumppanuuden tilitoimiston kanssa
  • Erittäin helppokäyttöinen ja nopea ottaa käyttöön
  • Korkea automaatiotaso

OTA YHTEYTTÄ. ME AUTAMME.

Kerromme mielellämme lisää Netvisorista ja miten se sopisi yrityksesi tarpeisiin.

Netvisor on helppo käyttää

Netvisoria käyttääksesi tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen sekä internet yhteyden. Voit tehdä myyntilaskuja työmatkalla palavereiden välissä tai laittaa ostolaskuja maksuun kotisohvalta. Kun siirryt käyttämään Netvisoria, yrityksesi luvut ja raportit ovat aina sinun saatavilla, eikä sinun tarvitse pyytää niitä erikseen tilitoimistolta.

Netvisorin avulla saat käyttöösi myös verkkolaskutuspalvelut. Tarvittaessa voit kuitenkin lähettää laskusi asiakkaille myös paperisina tulostuspalvelun avulla. Ostolaskut saapuvat automaattisesti järjestelmään hyväksyttäväksi, verkkolaskut sellaisenaan ja paperilaskut skannauspalvelun kautta. Voit luoda järjestelmään automaattisia ostolaskujen kiertolistoja, mikäli laskujasi tarkastaa useampi työntekijä. Järjestelmässä myös matkalaskujen teko onnistuu helposti ja nopeasti. Pystyt lisäämään tarvittavat tiedot matkasta järjestelmään kuitteineen.

Kun yrittäjä ja tilitoimisto käyttävät samaa ohjelmistoa, tiedot ovat molempien osapuolien käytössä samaan aikaan ja lukuja voidaan katsoa yhdessä, vaikka puhelinpalaverin yhteydessä. Tilitoimisto pystyy toimimaan asiakkaan kumppanina ja sparraajana talouslukuja tulkittaessa. Pääset eroon kuukausittaisesta paperin toimituksesta tilitoimistoon, eikä tietojen tallentamista järjestelmään tarvitse enää odottaa. Yhteistyö keskittyy enemmän talouden ohjaukseen kuin keskusteluun puuttuvista kuiteista.

Tilitoimiston vaihtaminen ja Netvisor

Jos yritykselläsi on jo käytössä Netvisor, myös tilitoimiston vaihtaminen on helppoa. Voit antaa uudelle toimistolle oikeudet yrityksesi Netvisor-ympäristöön ja uusi kumppanisi pääsee hoitamaan kirjanpitoasi heti. Kysy siis rohkeasti, miten me voisimme palvella yritystäsi ja onko nykyinen palvelusi sekä niiden hinnoittelu ajan tasalla.

Kenelle Netvisor sopii?

Netvisor sopii kaikille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään sähköiseen taloushallintoon sekä yrittäjille, jotka ovat halukkaita vapauttamaan omaa aikaansa pois paperin pyörittelystä. Netvisorin työkalut ovat helppokäyttöisiä ja jos hallitset surffailun netissä, osaat myös käyttää Netvisoria. Järjestelmä sopii siis kaikille yrittäjille, jotka haluavat nykyaikaistaan yrityksensä taloushallinnon.

Netvisor Premium Partner