Netvisor

Netvisorissa on kaikki mitä tarvitset liiketoimintasi pyörittämiseen. Netvisor on yksi johtavista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista ja jo yli 20 000 yritystä käyttää sitä. Netvisor sisältää muun muassa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen käsittelyn, raportoinnin sekä kirjanpidon ja viranomaisilmoittamisen.

Netvisorin hyödyt

Työajanseuranta – tuntikirjaukset suoraan järjestelmään tai mobiilisovelluksen
kautta, mahdollistaa kustannusten seurannan laskentakohteittain.
Mobiilisovellus – palkkalaskelmat, lomakertymä ja tuntikirjaukset
Verkkopalkka – palkkalaskelmien toimitus suoraan verkkopankkiin
Vuosilomat – ajantasainen vuosilomakirjanpito
Integraatiot – palkka-aineiston siirto rajapinnan kautta
Matkalaskut – ei erillisiä järjestelmiä tai lomakkeita
Yrittäjäpalkka – maksa itsellesi palkkaa milloin tahansa
Ilmoitukset suoraan tulorekisteriin

Netvisor – melkein liiankin helppokäyttöinen

Netvisoria voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Kun käytät Netvisoria, yrityksesi luvut ja raportit ovat aina saatavillasi, eikä niitä tarvitse erikseen pyytää tilitoimistolta.

Netvisorin avulla saat käyttöösi myös verkkolaskutuspalvelut – vaikka onnistuu paperilaskun lähettäminenkin, jos sellaiselle on vielä tarvetta. Ostolaskut saapuvat automaattisesti järjestelmään hyväksyttäväksi, verkkolaskut sellaisenaan ja paperilaskut skannauspalvelun kautta. Voit luoda järjestelmään automaattisia ostolaskujen kiertolistoja, mikäli laskujasi tarkastaa useampi työntekijä.

Kun käytämme asiakkaan kanssa samaa ohjelmistoa, voidaan lukuja katsoa yhdessä, vaikka puhelinpalaverin yhteydessä. Näin pystymme toimimaan asiakkaan kumppanina ja sparraajana talouslukuja tulkittaessa. Pääset eroon kuukausittaisesta paperin toimituksesta tilitoimistoon, eikä tietojen tallentamista järjestelmään tarvitse enää odottaa. Yhteistyö keskittyy enemmän talouden ohjaukseen kuin keskusteluun puuttuvista kuiteista.

Tilitoimiston vaihtaminen ja Netvisor

Jos yritykselläsi on jo käytössä Netvisor, myös tilitoimiston vaihtaminen on helppoa. Voit antaa uudelle toimistolle oikeudet yrityksesi Netvisor-ympäristöön ja uusi kumppanisi pääsee hoitamaan kirjanpitoasi heti. Netvisorin työkalut ovat helppokäyttöisiä ja jos hallitset surffailun netissä, osaat taatusti myös käyttää Netvisoria. Järjestelmä sopii siis kaikille, jotka haluavat nykyaikaistaan yrityksensä taloushallinnon. Jos tämä kuulostaa suorastaan syntisen hyvältä, niin keskustellaan!

Laitetaan faktat pöytään ja keskustellaan lisää

Ota yhteyttä