Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Colleqiumin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta yhteistyön alkamisesta saakka.

Colleqiumin asiantuntijat hoitavat perustyön nopeasti, tarkasti ja joustavasti. Kiireisessä arjessa ei aina pysty sitoutumaan tarkkoihin pohjamateriaalin valmistumispäiviin ja tilitoimiston joustavuus on meille  tärkeä osa sujuvaa palvelua.

Colleqiumilta saamamme hyöty ei rajoitu tilitoimiston perustehtävien tinkimättömään suorittamiseen. Tärkein hyöty Bitfactorille on Colleqiumin kokeneiden asiantuntijoiden jakama näkemys asioista lukujen takana”

Antti Pelkonen
Bitfactor Oy

”Vaihdettuamme tilitoimistoa Colleqiumiin  reilu vuosi sitten, huomasimme kuinka tärkeä funktio nykyaikaisella palvelukeskeisellä tilitoimistolla on yritystemme toimintaan.  Koko Colleqiumin tiimin työskentelyssä korostuu ajantasaisuus, reagointi ja dialogi asiakkaan kanssa. Liiketoimintamme ymmärtämiseen Colleqium on panostanut suuresti, josta taas olemme hyötyneet konsultoivana palveluna taloushallintomme kehittämisessä. ”

Kari Raivio
uRecycle Group

”Liiketoiminnassamme yksikään päivä ei ole samanlainen. Jatkuvat muutokset sekä hektinen työrytmi vaativat joustavuutta. Onneksi meillä on taloushallinnossa kumppanina Colleqium, joka pystyy vastaamaan täydellisesti tarpeisiimme ja hoitamaan taloushallinnon niin, että voimme keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme. Tämä on avointa ja toimivaa kumppanuutta!”

Jari Kähkönen
CEO Craftman Oy

”Mikäli haluat eroon taloushallintoon liittyvistä huolista, niin nämä kaverit osaavat auttaa! Sähköinen järjestelmä pitää kirjanpidon ajantasalla ja asiantuntija-apua saa tarvittaessa välittömästi ja vielä hymyn kera. En voi kuin suositella Colleqiumin tiimiä.”

Tiina Räisänen
Verkkoasema Oy

”Joukoa ja Colleqiumia voin minäkin suositella. Asiakaspalvelu on ykkösluokkaa, ystävällistä ja positiivista. Hommat hoidetaan nykyaikaisesti sähköistä taloushallintoa hyödyntäen. Heidän toiminnassaan tulee tunne, että minun työni halutaan tehdä helpoksi, he hoitavat kaiken mahdollisimman valmiiksi ja selvittävät asiat. Siitä kannattaa jonkun verran maksaakin. Minulle kirjanpitäjä on todella tärkeä yhteistyökumppani ja luottamus kirjanpitäjään täytyy olla 100%:nen”

Piia Innanen
Palvelumuotoilu Palo Oy

”Vaihdoimme tilitoimiston alkuvuodesta 2015 Colleqiumille, emmekä ole katuneet päätöstämme. Asiat hoituvat erinomaisen sukkelaan osaavien ihmisten ja sähköisten järjestelmien avulla. Neuvojen/apujen kysely ei ole enää iso kynnys, koska Colleqiumilta saa erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua. Meille erittäin tärkeää tilitoimiston kanssa on, että henkilökemiat toimivat.

Kouluarvosanoin 6/5.”

Maiju Pakarinen
Oy Ylivoimala AB

Flexo Nordic Oy

”Colleqiumin taloushallinnon palveluista on löydetty sopiva paketti niin vanhoille kuin uusillekin firmoille, mikä on mahdollistanut kustannustehokkaat taloushallinnon ulkoistukset. Työt on tehty aktiivisen osallistuvalla otteella ja vielä ei ole löytynyt tekemätöntä paikkaa eli hommat on maistuneet ja hyvät asiakaslähtöiset ratkaisut löytyneet – jatketaan samaan malliin!”

Lauri Törrö
CEO Flexo Nordic Oy

”Colleqiumissa homma on toiminut tosi hyvin ainakin minulla. Itselle on tärkeä myös paperiton toimisto. Jouko Saarimäki oli tässä kyllä todella edellä kävijä. Vahva suositus heille varsinkin perusrutiinien hoidosta!”

Hannu Karvosenoja
Kylppärit Oulu Oy

”Ei mitään valittamista, palvelu on ollut täysi 10+. Olemme kehittäneet taloushallinnon prosessit sujuviksi ja ilman nykyaikaista järjestelmää sekä Colleqiumin apua viime vuosien nopea kasvu olisi ollut erittäin paljon vaikeampi toteuttaa. Nyt meidän ei tarvitse miettiä pysyykö taloushallinto mukana kasvuvauhdissamme.”

Juha Rantti
Top Greenet Oy

OTA YHTEYTTÄ JA LIITY JOUKKOON.

Kerromme mielellämme lisää tilitoimistopalveluistamme ja siitä, miten ne sopisivat yrityksesi tarpeisiin.