Procountor

Procountor on toinen johtavista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Tällä hetkellä noin 23 000 yritystä ja 800 tilitoimistoa käyttää Procountoria. Tarvitset vain yhden ohjelmiston, jos haluat siirtyä sähköiseen taloushallintoon ja säästää arvokasta aikaasi. Procountorilla saa helposti hoidettua myyntilaskutuksen, käsiteltyä nopeasti ostolaskut maksuun ja kirjanpidon raportteihin asti. Lisäksi Procountorissa on mukana työkalut palkanlaskentaan, matka- ja kululaskujen käsittelyyn ja viranomaisilmoittamiseen. Kirjanpidon raportit päivittyvät sitä mukaan reaaliajassa, kun esimerkiksi lähetät myyntilaskuja ja hyväksyt ostolaskuja. Tarjoamme tilitoimistopalveluita ympäri Suomen.

Procountor partner

Procountorin hyödyt

  • Ajasta ja paikasta riippumaton
  • 100%:n paperiton
  • Kaikki sähköisen taloushallinnon työkalut ovat samassa paketissa
  • Hinnoittelu perustuu tapahtumamääriin, ei liikevaihtoon
  • Asiakaspalvelu on maksuton
  • Ruotsissa ja Norjassa toimivien yhtiöiden on myös mahdollista käyttää Procountoria

 

Helpota taloudenhallintaasi Procountorilla

Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai puhelimen sekä internet yhteyden käyttääksesi Procountoria. Voit tehdä myyntilaskuja työmatkalla palavereiden välissä tai laittaa ostolaskuja maksuun kotisohvalta. Kun siirryt Procountoriin, yrityksesi luvut ja raportit ovat aina saatavillasi, eikä sinun tarvitse pyytää niitä erikseen tilitoimistolta.

Kun otat käyttöön Procountorin saat käyttöösi verkkolaskutuspalvelut, lisäksi voit lähettää laskusi asiakkaille tarvittaessa paperisina suoraan järjestelmästä tulostuspalvelun avulla. Verkkolaskut saapuvat suoraan hyväksyttäväksesi järjestelmään ja paperilaskut skannauspalvelun kautta myös suoraan Procountoriin. Procountorilla onnistuu myös matkalaskujen teko helposti ja pystyt lisäämään tarvittavat tiedot matkasta järjestelmään kuitteineen.

Yrittäjä ja tilitoimisto käyttävät samaa ohjelmistoa, jolloin yrittäjän ei tarvitse lähettää erikseen aineistoa tilitoimistoon. Tiedot ovat molempien osapuolien käytössä samaan aikaan ja lukuja voidaan katsoa yhdessä vaikka puhelinpalavarin yhteydessä. Tilitoimisto pystyy toimimaan asiakkaan kumppanina ja sparraajana talouslukuja tulkittaessa. Samoin kirjanpitoaineiston toimittaminen kerran kuukaudessa loppuu ja luvut ovat aina saatavilla ajantasaisempana, eikä tarvitse odottaa lukujen valmistumista. Kun yhteistyö asiakkaan ja tilitoimiston välillä ei keskity pelkästään kirjanpidon valmiiksi saamiseen, voidaan huomio kiinnittää enemmän olennaiseen eli yrityksen lukuihin sekä havaintoihin liiketoiminnan kehityksestä.

OTA YHTEYTTÄ. ME AUTAMME.

Kerromme mielellämme lisää Procountorin sopivuudesta juuri sinulle.

Tilitoimiston vaihtaminen ja Procountor

Jos yritykselläsi on jo käytössä Procountor, tilitoimiston vaihtaminen on helppoa. Voit antaa uudelle toimistolle käyttäjätunnuksen yrityksen ympäristöön. Uusi kumppanisi pääsee hoitamaan kirjanpitoasi siitä mihin aiempi tilitoimistosi jäi, heti kun oikeudet on annettu. Kysy siis rohkeasti miten me voisimme sinua palvella ja onko nykyinen palvelusi ja niiden hinnoittelu ajan tasalla.

Kenelle Procountor sopii?

Procountor sopii kaikille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään sähköiseen taloushallintoon ja yrittäjille jotka ovat halukkaita vapauttamaan oman aikansa pois paperin pyörittelystä. Procountorin työkaluja on helppo käyttää, jos hallitset surffailun netissä osaat myös käyttää Procountoria. Procountor sopii siis kaikille yrittäjille jotka ovat halukkaita siirtyä nykyaikaiseen taloushallintoon ja tehostaa ajankäyttöä sekä seurata yrityksen taloutta helpommin ja reaaliaikaisemmin.

Procountor on toiminut lokakuusta 2017 alkaen Finago brändin alla.

Procountor partner