Procountor tilitoimisto

Procountor on yksi johtavista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Tällä hetkellä noin 23 000 yritystä ja 800 tilitoimistoa käyttää Procountoria. Procountorilla saa helposti hoidettua myyntilaskutuksen sekä ostolaskujen hyväksynnän ja maksatuksen. Lisäksi Procountorissa on mukana työkalut palkanlaskentaan, matka- ja kululaskujen käsittelyyn ja viranomaisilmoittamiseen. Kirjanpidon raportit päivittyvät reaaliajassa. Tarjoamme tilitoimistopalveluita Procountorilla ympäri Suomen.

Procountorin hyödyt

  • Ajasta ja paikasta riippumaton
  • 100%:n paperiton
  • Kaikki sähköisen taloushallinnon työkalut ovat samassa paketissa
  • Hinnoittelu perustuu tapahtumamääriin, ei liikevaihtoon
  • Asiakaspalvelu on maksuton
  • Ruotsissa ja Norjassa toimivien yhtiöiden on myös mahdollista käyttää Procountoria

Procountor – melkein liiankin tehokasta

Procountoria voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Kun siirryt Procountoriin, yrityksesi luvut ja raportit ovat aina saatavillasi, eikä niitä tarvitse erikseen pyytää tilitoimistolta.

Procountorissa saat käyttöösi verkkolaskutuspalvelut. Perinteinen paperilaskun lähettäminenkin onnistuu tarvittaessa suoraan järjestelmästä tulostuspalvelun avulla. Myös ostolaskut saapuvat suoraan järjestelmään hyväksyntää ja maksatusta varten. Procountorilla myös matkalaskujen teko onnistuu helposti ja pystyt lisäämään tarvittavat tiedot matkasta järjestelmään kuitteineen.

Kun käytämme asiakkaan kanssa samaa ohjelmistoa, voidaan lukuja katsoa yhdessä, vaikka puhelinpalaverin yhteydessä. Näin pystymme toimimaan asiakkaan kumppanina ja sparraajana talouslukuja tulkittaessa. Luvut ovat aina ajantasaisesti saatavilla, eikä niiden valmistumista tarvitse odottaa. Kun yhteistyö asiakkaan ja tilitoimiston välillä ei keskity pelkästään kirjanpidon valmiiksi saamiseen, voidaan huomio kiinnittää enemmän olennaiseen eli yrityksen lukuihin sekä havaintoihin liiketoiminnan kehityksestä.

Tilitoimiston vaihtaminen ja Procountor

Jos yritykselläsi on jo käytössä Procountor, myös tilitoimiston vaihtaminen on helppoa. Voit antaa uudelle toimistolle käyttäjätunnuksen yrityksen ympäristöön ja uusi kumppanisi pääsee hoitamaan kirjanpitoasi siitä mihin aiempi tilitoimistosi jäi. Procountorin työkalut ovat helppokäyttöisiä, ja jos hallitset surffailun netissä, osaat käyttää myös Procountoria. Jos haluat nykyaikaistaa taloudenhallintasi, niin ota yhteyttä. Löydämme varmasti yhteisen sävelen ja sopivat ratkaisut!

Laitetaan faktat pöytään ja keskustellaan lisää

Ota yhteyttä