Talouspäällikköpalvelut

Keskustelukumppani ja sparraaja.

Halutessasi tukea liiketoimintasi kehittämiseen, analysointiin budjetointiin, olemme myös käytettävissäsi. Usein asioiden ennustaminen ja budjetointi auttaa hahmottamaan liiketoiminnan tarpeita ja kehitysnäkymiä. Samalla käsityksesi yrityksen tilasta, kustannuksista, tuotoista ja kannattavuudesta paranee.

Itsessään jo ajantasalla oleva kirjanpito auttaa liiketoiminnan kannattavuuden analysoinnissa, mutta esimerkiksi Netvisor-järjestelmässä on suoraan käyttöönotettavissa Financial Overview- lisäpalvelu. Financial Overview-osiolla voit helposti budjetoida ja ennustaa tulevia kausia ja samalla ajantasaiset tiedot kirjanpidossa on vertailutietoina tehtyihin ennusteisiin ja budjetteihin.

Pienemmillä yrityksillä kerran vuodessa budjetin tekeminen ja ennusteiden päivittäminen kerran tai kaksi vuodessa lisää jo merkittävästi ymmärtämystä yrityksen taloudellisesta tilasta ja kehityksestä. Halutessasi teemme yhdessä kanssasi yritykselle budjetin ja päivitämme ennusteet tarpeesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

OTA YHTEYTTÄ. ME AUTAMME.

Mikäli sinua askarruttaa jokin asia yritystoiminnassasi, ota yhteyttä. Keskustelemme mielellämme kanssasi yritystoiminnan haasteista ja todennäköisesti löydämme myös ratkaisuja ongelmiisi. Soita, tai tule vaikka kahville.