Oululainen tilitoimisto

Me viemme paperinmaun yrittäjän työstä

Tapa järjestää taloushallinnon prosessit heijastuu suoraan yrityksen tulokseen, taloustietojen tulkittavuuteen, kassanhallintaan, kassavirtaan sekä yrityksessä taloushallinnon rutiineihin käytettyyn aikaan. Hyvin suunniteltu taloushallinto mahdollistaa yrityksen kasvun. Me olemme siinä erikoisosaajia. Me olemme taloushallinnon asiantuntijayritys ja tilitoimisto Oulun keskustassa, mutta sinä voit olla missä vaan.

Netvisor ja Procountor

Joku systeemihän se pitää olla. Meillä on nämä, kokemuksen kautta hyväksi todetut.

Lue lisää

Palkanlaskenta

Siitä pitää kaikki – varsinkin palkkapäivänä. Hoidamme homman oikein ja ajallaan.

Lue lisää

Talouspäällikkö

Katso viivan alle, mutta muista pitää silmällä mitä sen yläpuolella tapahtuu. Tehdään se tarvittaessa yhdessä.

Lue lisää

Referenssit

Asiakkaidemme arvostava palaute – lempilukemistoamme heti tilinpäätösten jälkeen.

Lue lisää

Kumppanuus yrittäjän kanssa

Olemme yrityksesi kumppani taloushallinnossa. Tuotamme taloushallinnon palvelut aina yhdessä asiakkaan kanssa ja vastaamme asiakkuuksista työpareittain. Asiakkuudestasi vastaavat siis henkilöt, jotka sinä tunnet ja jotka tuntevat sinun yrityksesi – myös lomien aikana. Räätälöimme palvelut asiakaskohtaisesti ja mietimme sinun yrityksellesi parhaat toimintatavat.

Panostamme vahvasti osaamiseen – siitä yhtenä todisteena Taloushallintoliiton auktorisointi. Asiantuntijamme ovat koulutettuja ja panostamme jatkuvaan kehittymiseen. Lisäksi meillä on erinomaisia yhteistyökumppaneita tilintarkastajissa, verojuristeissa ja muissa asiantuntijoissa. Saat meiltä samat tilitoimistopalvelut kuin suuremmistakin tilitoimistoista, mutta henkilökohtaisella otteella ja faktojen kera.

Taloushallinnon laatu ja kustannukset

Laadukkaasti tuotettu palvelu on myös edullisempaa yritykselle. Kun taloushallinnon prosessit ovat kunnossa, rutiineihin käytetty aika vähenee, suunnitelmallisuus lisääntyy ja myös taloushallinnon suorat euromääräiset kustannukset laskevat.  Liiketoiminnan kasvaminen ei automaattisesti tarkoita taloushallinnon kustannusten nousua, jos prosessit ovat kunnossa. Tavoitteenamme on tuottaa palvelut mahdollisimman kustannustehokkaasti – laadusta tinkimättä.

Sovimme asiakkaan kanssa kiinteän kuukausihinnan ja voit luottaa siihen, että tilitoimiston lasku on sovitun suuruinen, kun yhdessä määriteltyjä toimintatapoja noudatetaan. Jos sinulla on jo käytössä jompikumpi järjestelmistämme – ja vaikka ei olisikaan – keskustelemme mielellämme kanssasi ja annamme kustannusarvion tarvitsemistasi palveluista. Jos yrityksesi ei ole vielä siirtynyt sähköiseen taloushallintoon tai haluat vaihtaa järjestelmää, esittelemme mielellämme palveluitamme. Käydään yhdessä läpi, mitkä sinun tarpeesi ovat taloushallinnon osalta. Saat tarjouksen tilitoimistopalveluista sekä arvion järjestelmän kuukausittaisista kustannuksista.

Lue referensseistä asiakkaidemme kokemuksia parhaimmillaan: mustana valkoisella.

Colleqium – taloushallinnon kumppani, tilitoimiston hinnalla.

Ota yhteyttä